Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

(0)590 71-886

Nov AVTOATLAS SLOVENIJE v merilu 1:75.000

V podjetju Kartografija d.o.o. smo z začetkom novega leta 2016 izdali nov avtoatlas, namenjen domačim in tujim voznikom, ki na svoji poti po Sloveniji potrebujejo natančno, pregledno in ažurno kartografsko podobo cestnega omrežja naše dežele.

Avtoatlas Slovenija vsebuje 109 podrobnih cestnih zemljevidov v merilu 1 : 75 000, 11 kart središč mestnih občin, prometne informacije in napotke, legende in tabela razdalj med večjimi kraji v Sloveniji.
Na zemljevidih je poleg cestne tematike (cestna kategorizacija, kilometrina, bencinski servisi, elektro polnilnice, označbe cest…) dodana tudi turistična tematika (hoteli, gostišča, terme, planinske koče, naravne in zanimivosti, cerkve, gradovi, muzeji, arheološka najdišča, kampi…).Zemljevidi so opremljeni z geografsko koordinatno mrežo za lokacijo s pomočjo GPS-a in z indeksno mrežo za lažje iskanje naselij s pomočjo indeksa imen. Karte mest imajo prav tako priložen indeks ulic.

Atlas ima dimenzije 20×30 cm in broširano vezavo, tako da bo zelo priročen v vsakem avtomobilu ali na domači knjižni polici.