Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

(0)590 71-886

Avtoatlas SLOVENIJA 1:75.000

Avtoatlas SLOVENIJA 1:75.000
  • Avtoatlas SLOVENIJA 1:75.000
  • Avtoatlas SLOVENIJA 1:75.000
  • Avtoatlas SLOVENIJA 1:75.000
  • Cena:

    19,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ta obsežen atlas je zasnovan z mislijo na vse, ki iščete popolno navigacijsko orodje za raziskovanje Slovenije. Atlas vključuje 109 podrobnih cestnih zemljevidov v merilu 1:75.000, 11 kart mestnih občin, dragocene prometne informacije in napotke ter številne druge koristne funkcije.

Glavne značilnosti:

Podrobni cestni zemljevidi: Atlas vsebuje 109 cestnih zemljevidov v merilu 1:75.000, ki vam omogočajo, da natančno načrtujete svoje poti. Na njih boste našli podatke o cestni kategorizaciji, prevoženi kilometrini, lokacijah bencinskih servisov, elektro polnilnic, označbah cest in še več.

Turistična tematika: Poleg osnovnih cestnih informacij atlas prinaša tudi obogateno turistično tematiko. Odkrijte hotele, gostišča, terme, planinske koče, naravne znamenitosti, cerkve, gradove, muzeje, arheološka najdišča in kamping destinacije po Sloveniji.

Geografska in indeksna mreža: Zemljevidi so opremljeni z geografsko koordinatno mrežo, ki vam pomaga pri natančni lokaciji s pomočjo GPS-a. Prav tako vključujejo indeksno mrežo, ki olajša iskanje naselij po imenih. Karte mest so dodatno opremljene z indeksom ulic za lažje usmerjanje.

Praktične dimenzije in vezava: Atlas ima priročne dimenzije 20x30 cm, zaradi česar je idealen sopotnik v vašem avtomobilu, hkrati pa se lepo prilega tudi na vaši knjižni polici. Broširana vezava omogoča enostavno prelistavanje strani in odlično trajnost.

Odkrijte čare Slovenije s pomočjo Avtoatlasa Slovenija. Ne glede na to, ali se odpravljate na izlet, dopust ali vsakodnevne vožnje, bo ta zanesljiv vodnik postal nepogrešljiv del vašega potovanja.