Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

(0)590 71-886

MOTORISTIČNI ATLAS SLOVENIJA 2020

MOTORISTIČNI ATLAS SLOVENIJA 2020
  • MOTORISTIČNI ATLAS SLOVENIJA 2020
  • MOTORISTIČNI ATLAS SLOVENIJA 2020
  • MOTORISTIČNI ATLAS SLOVENIJA 2020
  • Cena:

    14,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Verjetno motoristom ni potrebno posebej razlagati, da z avtomobilom nikoli ne moremo tako začutiti pokrajine in krajev, skozi katere nas vodi pot, kot to lahko doživimo na motornem kolesu. Takrat smo deležni neposrednega stika z okoljem, saj začutimo vonj, temperaturo in vlažnost zraka, toploto sonca, hladen prš dežja, moč vetra in stik s površino ceste. Pot si dodatno popestrimo še s postanki, da se okrepčamo in si za povrh ogledamo še kakšno naravno ali kulturno zanimivost. In vsega tega imamo v Sloveniji v izobilju. Tudi če se na pot odpravimo sami.
Zato motoristični atlas Slovenija namenjamo domačim in tujim motoristom, ki so si zaželeli obiskati najlepše kotičke Slovenije v sedlu svojega motornega konjiča in prevoziti njene najbolj zavite ceste z lepimi razgledi. Pa veliko srečnih in varnih kilometrov!

Atlas ponuja 12 enodnevnih izletov po različnih delih države in 6 izletov onkraj meja Slovenije ter nekaj namigov o naravnih in kulturnih zanimivosti, ki se nahajajo ob posameznih poteh. Na zemljevidu so označeni bencinski servisi, razdalje v kilometrih med večjimi kraji in nekaj gostiln, ki ponujajo vse potrebno za ustrezen postanek. Vse poti so krožne. Njihov začetek in konec nista označena, saj je mišljeno in smiselno, da si ju vsak popotnik izbere sam glede na smer, iz katere prihaja. Pri vsaki poti je napisana tudi ocena porabe časa, ki smo jo razdelili v tri skupine. Za začetnike smo predpostavili, da ovinke režejo bolj počasi, izkušeni pa nekoliko hitreje prispejo na cilj. Ni pa to pravilo, saj tudi nekaterim zelo izkušenim motoristom ustreza ležerna vožnja in z veseljem porabijo več časa. Napisan čas vožnje je mišljen brez postankov. S pomočjo priložene QR kode si lahko iz spleta priskrbite GPX datoteke vseh 18 poti. Uporabite jih tako, da si jih naložite na navigacijsko napravo ali pametni telefon, ki omogoča uvoz GPX datotek. Tako boste na zaslonu lahko spremljali potek poti. Za pametni telefon obstajajo na spletu tudi brezplačne navigacijske aplikacije, ki to omogočajo.

Izdaja: 2020
Jezik: slovenski/angleški