Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

(0)590 71-886

Pen plošča z alu okvirjem

Pen plošča z alu okvirjem
  • Cena:

    po ponudbi

Zaloga: ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Izdelek, ki bo nedvomno osvežil videz vaše pisarne in obenem dodal funkcionalen ter estetski element - zemljevid na pen plošči s premium aluminijastim okvirjem. 

Zakaj izbrati naš stenski zemljevid:

- Trpežnost in kakovost: Izdelan je iz visokokakovostne pen plošče, ki zagotavlja trajnostnost in dolgotrajno uporabo. Aluminijasti okvir pa mu daje še dodaten eleganten videz.

- Elegantna oblika: Naš zemljevid ni le funkcionalen, ampak tudi estetski dodatek za vsako pisarno. S sodobnim aluminijastim okvirjem se bo odlično podal k različnim stilom opreme.

- Natančnost in preglednost: Zemljevid je izdelan z natančnimi kartografskimi podatki, ki omogočajo jasno razlikovanje med državami in njihovimi meji. Poudarjeni so tudi pomembni geografski elementi.

- Prilagojen za pisarne: Velikost in oblika našega zemljevida sta prilagojeni potrebam sodobnih pisarn. Ne zavzema veliko prostora, hkrati pa zagotavlja dovolj informacij za lažje načrtovanje potovanj ali poslovnih dejavnosti.

- Enostavna namestitev: Zemljevid je enostaven za namestitev in je priložen vsem potrebnim montažnim materialom. V nekaj minutah ga lahko obesi kdorkoli.

Ne glede na to, ali želite svojim strankam predstaviti globalno prisotnost vašega podjetja, načrtovati prihodnje poslovne poti ali preprosto dodati navdih za vaše sanje o potovanju, bo naš stenski zemljevid na penasti plošči z aluminijastim okvirjem zagotovo izpolnil vaša pričakovanja.

Ne zamudite priložnosti, da svojo pisarno obogatite z izdelkom, ki bo zagotovo pritegnil pozornost in podaril prostoru novo dimenzijo. Obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte za več informacij o tem izjemnem izdelku.

Z veseljem vam bomo pomagali pri osvežitvi vaše pisarne!